skip to Main Content

« Visca per la Llibertat » Les fotos que no us volien ensenyar

Els Angelets de la Terra presenten « Visca per la llibertat » a Perpinyà, una exposició col·lectiva i itinerant dedicada al procés d’independència a Catalunya.

Autogestionada i autofinançada, l’associació Angelets de la Terra organitza des de l’abril del 2018, amb el seu col·lectiu de músics per la llengua, els  “Concerts per la llibertat”. Es tracta de fer concerts arreu de Catalunya Nord en solidaritat amb els presoners polítics i els exiliats catalans.

En la continuïtat d’aquesta aproximació,  Visca per la Llibertat presenta les imatges d’uns 45 fotògrafs, majoritàriament professionals. Una exposició amb 214 fotos per a explicar cronològicament el procés català.
En un context d’intent de censura, orquestrat i implementat per una immensa majoria de polítics i de mitjans de comunicació europeus, aquesta exposició se’n anirà de gira arreu de Catalunya Nord o més lluny per tal d’explicar a un públic el més ample possible aquest procés democràtic i cívic que bé podria revolucionar l’organització política d’Europa.