skip to Main Content
Pep Escoda

Pep Escoda,  nascut a Tarragona el 1958, treballa com a fotògraf professional des de 1990. Es va especialitzar en fotografia d’interiorisme, arquitectura i retrat. Ha guanyat 21 premis de fotografia nacional en diverses categories com ara retrat, paisatge, arquitectura o projectes personals.

Ha publicat les seves fotografies en més de 140 llibres, per editorials com Taschen, Daab, Teneues o Harper Design New York i en revistes i magazines com Condo Living Miami, Espais Mediterranis, Magazine de la Vanguardia, Arquitectura y Diseño, Ocean Drive Miami i Homes&Houses, New York Times entre altres.

Ha format part de diverses exposicions col·lectives, a destacar: actualment a la Fundació Fòrum a Tarragona, la Col·lectiva Afinitats llocs i no llocs; la darrera a la galeria Tagomago a Barcelona i Paris. Altres exposicions a destacar són Sincerely yours, a la galeria Valid Foto de Barcelona i Passion and Melody of Mediterranean al Centre d’Art Contemporani de Sant Petersburg. Genius Loci Tinglado dos a Tarragona.

Les seves darreres exposicions individuals són La força de les Plantes, a Villa d’Ercole, Noto, Sicilia; Guaites, a EnART Lleida; El Calaix dels Somnis a la Fundació Catalunya-  La Pedrera, Tarragona ;  Inside Tarragona a FineArt Igualada, Barcelona; MedFestival Catania, Sicilia; Rencontres Internationales de la Photo de Saint Geniez d’Olts,  França, FotoIncontri a Bibbiena, Itàlia i Art Basel, Miami.