skip to Main Content

Patricia Bobillo Rodríguez fotògrafa freelance i auxiliar d’infermeria, nascuda a Barcelona el 1977, es manifesta obertament feminista, inclusiva, partidària del plantejament de “com més siguem, millor”. El seu treball busca la construcció d’un llenguatge visual, en el marc de la justícia social i la igualtat de gènere, on es visibilitzin històries de vida silenciades. Històries que normalment no són portada als mitjans, però són motiu de preocupació de les persones compromeses amb els Drets Humans i la Convenció sobre l’eliminació de totes les formes de discriminació contra les dones (CEDAW).

Ha col·laborat per diverses ONGs de cooperació internacional i és autora de projectes fotogràfics amb perspectiva de gènere com “Dones palestines sota l’ocupació israeliana”, “Ser dona a Ngandanjika, la RDCongo”, “Parir a casa”, “Maternitat, en tshiluba ‘NzubuWa Balele” (1er premi DATECUENTA de Fotoperiodisme 2016) o “Cuidant-nos, entre d’altres. Ha publicat a diversos mitjans estatals i la seva obra ha estat exposada a múltiples sales de tot el territori català i espanyol.

www.patriciabobillorodriguez.com

Les persones d’edat avançada surten del collegi electoral desprès d’haver votat amb somriures i crits « Jo ja he votat”. Les persones discapacitades i d’edat avançada passen al mig de la gentada entre aplaudiments i visques. El respecte i l’admiració per a les persones més vulnerables es fa palès durant tot el dia electoral del Torrent d’en melis.
VAGA GENERAL. Un grup de persones porta unes urnes del referèndum de Catalunya durant la parada general convocada per "Taula per la Democràcia" en solidaritat amb els afectats per l’ús desproporcionat de la violència policial el 1-O.3/10/17 Barcelona
Desànims Una dona escolta el discurs del President Puigdemont quan declara la independència de Catalunya però, de seguit anuncia la seva suspensió per un temps indeterminat . 10/10/17 Barcelona
27-O Celebració de la declaració de la República de Catalunya a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Més de 17.000 persones omplen els carrers al voltant de la Generalitat de Catalunya.