skip to Main Content
Mireia Canicio Ena (Terres de l’Ebre)

La meva passió pel color i la força compositiva, combinada amb  i una recerca constant de nous enfocaments i jocs de llums, fa que gaudeixi d’aquest món tan inquietant que és, la fotografia.
Igual que un ceramista o escultor utilitza el fang per realitzar el seu somni, els elements no són obstacle per arribar al meu objectiu, per això, moltes vegades també he hagut d’ignorar les situacions extremes, per treure la millor fotografia, cercant sense descans aquests contrastos aquestes llums i ombres, així com detalls i expressions. Tot això a anat creant en mi una addicció.
M’agrada experimentar, i en cada una de les meves imatges m’agrada crear plasticitats diferents.
El moviment com batec del cor, la llum com eina per fer ressorgir l’impossible, i per plasmar fantasies visuals.

Diada 2017 : La cruïlla entre dos dels principals carrers de la ciutat de Barcelona serà aquest any l'escenari de la mobilització de l'Onze de Setembre, la Diada del Sí. Les coordenades són Aragó amb Passeig de Gràcia per formar un gran signe de suma (+) coincidint amb la campanya pel 'sí' a la independència de cara al referèndum de l'1 d'octubre.
Cartells contra les agressions policials del 1 d'octubre dient " Ni oblit ni perdó" omplen les parets de Girona.
Un grup de mataronins realitzen aquesta plantada de creus grogues, per tal de "simbolitzar la mort de la democràcia a l'Estat espanyol"
Dos instants de la V l'avinguda Meridiana de Barcelona convertida en el "carrer major de la República Catalana". Milers de catalans van omplir de colors els 135 trams –tants com escons hi ha al Parlament–, que serviran per traslladar fins a la cambra catalana els deu eixos de la República Catalana.