skip to Main Content
Joan Safont Martí (1950, Terrassa)

“Compartir les imatges amb els protagonistes no té preu , sense ells res és possible. El camí que dibuixa la traça d’aquest poble es redreça i potser haurà de driblar paranys i embats ferotges dels qui no saben ni volen entendre el que vol dir democràcia.”

Professor de fotografia documental a la universitat. Tecnocampus Mataró. escriu la traça del camí cap a la independència des dels orígens, i en imatges des de l’any 2009 a Arenys de Munt.

Darrerament hem fet una col·lectiva amb l’ANC de Mataró amb el nom “Un Poble Dempeus” i un video que recull tots els esdeveniments del darrer any. Es va projectar en públic davant més de 900 espectadors incloent-hi els familiars dels presos polítics.

Fotògraf de moda, publicitat i natura i viatges. Dues expedicions al Himàlaia a cims de més de vuit mil metres, Cho Oyu i Lothse Shar. Reportatges sobre la ceguera a Àfrica i Orient Mig. Monogràfics a Síria, Capadòcia, Documentals sobre la foca grisa a Donna Nook England. Els pigards europeus a Polònia, les aus marines a Escòcia i els diferents deserts. Algèria, Marroc, Turquia, Egipte, Jordània , etc.

www.joansafont.com