skip to Main Content
Eva Comella Pons (Barcelona 1971)

Fotògrafa amateur. Amant del Street photography i de la fotografia social. La vida és plena de moments únics i m’encanta poder-los captar amb tota la seva essència. Per mi la fotografia és la millor manera d’expressar els meus sentiments i la manera que veig la vida al meu voltant. Des d’abans del 1-O he intentat captar les emocions de la gent del nostre Petit-Gran país que es Catalunya.

“Decidir el futur del país és democràcia.” Dies abans del 1-O, davant la resposta de l'estat espanyol i desprès dels escorcolls del 20S, es varen fer varies campanyes per les votacions del Referèndum. El 25-9-2017 a la Plaça Universitat.
“Les petites coses ens fan grans”. Aquests són els habitants que viuen en els jardins de la UB. Hi ha un avi que cada dia els hi porta menjar i aigua. Aquesta imatge està feta el 25-9-17 a la Plaça Universitat.
“El meu país es tan petit que sempre cap dintre del cor”. Manifestació per demanar la llibertat dels Jordis el 21-10-2017: Passeig de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes. Lluis Llach, el cantautor és un personatge clau que ens aporta força a tots en el moment tan difícil que passa Catalunya.
“Clam de llibertat.” Vaga general del 8-11-2017. La plaça Sant Jaume és plena de gom a gom per exigir la Llibertat dels Presos Polítics. Increïble els sentiments de la gent amb una gran tristesa, ràbia i impotència per les injustícies que estem patint.