skip to Main Content
Dolors Gibert

(Figueres), fotògrafa, té una llarga trajectòria professional que l’ha portat a col·laborar per diverses agències i editorials i exposar en múltiples galeries i esdeveniments. L’any 2001 va obtenir un premi Lux, atorgat per l’AFP (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España), entre altres distincions i reconeixements.

Durant tot aquest temps ha treballat i ha experimentat diferents modalitats, cosa que li ha representat accentuar la seva particular manera d’entendre la fotografia.

Els seus treballs s’han publicat en revistes i llibres i ha realitzat una cinquantena d’exposicions. La dansa de la mort, Aigua, Dones, Tots sants, Empordà, Templers, Miscel·lània, Natura i Territori, Lentitud, Del carrer a l’escenari, La revolució dels somriures… són algunes d’aquestes exposicions.

Tot i haver experimentat en modalitats variades, des de fa uns anys ha emfatitzat els seus treballs de fotoperiodisme. És membre del sindicat de la imatge UPIFC.

Carles B. Gorbs

(Barcelona), periodista i editor, escriu els textos per il·lustrar les fotos de Dolors Gibert. Ha col·laborat per a diversos mitjans de comunicació (El Periódico, Made in Catalonia, Integral, Ecoxarxa, La Vanguardia, TV3, TV Girona, Interviú, Época…), com també per a més d’una vintena de revistes locals i publicacions institucionals i associatives.

Ha estat, també, promotor de la implantació de televisions locals, com ara GRÀCIA TV, que va fundar, dirigir i amb la qual va col·laborar.

A partir de la seva agència de comunicació (Gorbs Comunicació) ha col·laborat i ha portat gabinets i/o treballs de premsa i comunicació per a institucions públiques i privades.

Com a editor ha editat més d’una seixantena de llibres de tots els gèneres.

És membre del consell directiu del Sindicat de la Imatge UPIFC.