skip to Main Content
David Palomera Zaidel

Nascut, criat i vivint a Barcelona, amb formació d’economista i passió per capturar els moments que m’envolten. Vaig començar amb la fotografia analògica fa 3 anys quan estava estudiant a Suècia i vaig entrar per primer cop a una habitació de revelat. Vaig comprar una Canon AE-1 i ara sempre la porto allà on puc i em deixen. Crec en una fotografia feta i revelada des de la crítica, la consciència, la memòria i el cor. Molt del que he aprés ha sigut gràcies a participar en l’espai associatiu La Perversa, a Barcelona, un espai de fotografia analògica on m’he rodejat de gent amb ganes d’aprendre cada dia més sobre aquest món apassionant de llum, vida i tècnica.

Cotxe de la Guàrdia Civil aparcat davant de la porta de la Conselleria d'Economia, a la Rambla de Catalunya, durant l’escorcoll de la policia a l'edifici. Els manifestants hi pujaven mentre protestaven per l'acció policial. També va ser al damunt d’aquest cotxe que van pujar els Jordis a la nit per a desconvocar la concentració.
Concentració final el 2 d'octubre a la Plaça Catalunya després de la manifestació d'estudiants que va emplenar tot el tram de Plaça de l’ Universitat a Plaça de Catalunya. Durant la captura de la foto la gent cantava la cançó Els Segadors.
Manifestació durant la vaga (o aturada) general del 3 d'octubre, a l'Avinguda Diagonal.
Capçalera d'un tram de la manifestació a la vaga (o aturada) general del 3 d'octubre, al Passeig de Gràcia.